Alladinin kukkakaali

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

1 pieni kukkakaali
3–4 rkl öljyä paistamiseen
3 rkl seesaminsiementahna tahinia
juustokuminaa

Paloittele kukkakaali pieneksi (myös lehdet ja kannan voi käyttää). Paista pannulla öljyssä kunnes kukkakaali saanut väriä ja pehmennyt. Mausta tahinilla ja juustokuminalla. Suolaa maun mukaan. Alladinin kukkakaali maistuu monimutkaisesti valmistetulle, mutta on superhelppo tehdä. Tarjoa tuoreella mintulla maustetun kuskus-salaatin ja kurkku-jugurtti-kastikkeen kera.  Tulinen harissa-kastikekin sopii hyvin annokseen.

Erityspiirteet: Avainsanat:, ,

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille