Ahvenfileet tofukastikkeella

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 30m

4 henkilölle

0,5 pkt Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
2 ahventa
3 limeä
1 dl tuoretta ruohosipulia
1 dl tuoretta korianteria
0,5 dl tuoretta lehtipersiljaa
pala tuoretta inkivääriä
1 rkl soijakastiketta
0,5 sitruunaa
1 rkl voita

Valmistusohjeet:

1. Raasta inkivääri ja purista limettien mehu kulhoon. Sekoita joukkoon tofu, tuoreet yrtit ja soijakastike ja soseuta sauvasekoittimella. Anna vetäytyä jääkaapissa hetki.

2. Perkaa ahvenet fileiksi (tai käytä valmiita fileitä). Ruskista ahvenfileet reilussa nokareessa voita. Ripottele päälle hieman suolaa ja pippuria.

3. Annostele kastike ahvenfileiden päälle. Koristele yrteillä ja raastetulla sitruunan kuorella. Tarjoile uusien perunoiden kera!

Erityspiirteet:, , Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 102 g

    CO2e / 100 g
  • 198 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille