Haku

Etsi reseptejä

Poron maksaa omenan ja munakoison kera

4 henkilölle 500 Maksa poron (grammaa) 1 Suola (tl) 1 Munakoiso 1 Suola (tl) 3 Rypsiöljy (rkl) 1 Omena, kuorineen, ulkomainen Hedelmäsokeri (dl) 1 Omenaviinietikka (rkl) 0,5 Omenatäysmehu (dl) 10 Voi (g) 6 Fariinisokeri (rkl) ...

Hirviragú

7 henkilölle 1000 Hirvenliha (grammaa) 2 Porkkana 2 Sipuli 7,5 Valkoviini kuiva (dl) 1 Suola (tl) 1 Mustapippuri (tl) 6 Varsiselleri (kpl) 0,25 Katajanmarja (dl) 340 Pekoni rasvainen (g) 2 Chili, tuore (kpl) 1 Rypsiöljy ...

Jäniksen koipea, karamellisoitua punasikuria ja salsa verde

4 henkilölle 2 Vehnäjauho (dl) 4 Jäniksen koipi (kpl) 1 Oregano, kuivattu (rkl) 3 Valkosipuli (kynsi) 0,5 Suola (tl) 0,5 Mustapippuri (tl) 2 Chili, tuore (kpl) 2 Oliivi (dl) 3,75 Valkoviini kuiva (dl) 1 Timjami ...

Onnellisen poron carpaccio

4 henkilölle 300 Poronliha (grammaa) 1 Oliiviöljy (rkl) 40 Parmesaanijuusto (g) 50 Kapris (g) 5 Majoneesi 27-33 % rasvaa (rkl) 1 Sinappi (rkl) 1 Sitruunamehu (rkl) 50 Rucola (g) Valmistusohjeet: Huomaathan, että annosmäärä riippuu tarjoiletko ...

Poromakaronilaatikko

3 henkilölle 400 Ruismakaroni (grammaa) 500 Kesäkurpitsa zucchini (grammaa) 150 Sipuli (grammaa) 250 Poronliha (grammaa) 1 Tomaattisose, tomaattipyree, paseerattu tomaatti (dl) Valmistusohjeet: Zucchini, porojauheliha ja sipuli kuulotetaan t. paistetaan oliiviöljyssä n. 10 min. Makaronit keitetään. ...

Pilsneripihvi

8 henkilölle 1300 Hirvenliha (grammaa) 3 Ruokaöljy (rkl) 1 Sipuli 3.3 Olut i-olut, 1 Maustepippuri (tl) 1 Mineraalisuola (tl) Valmistusohjeet: Lämmitä uuni 250 asteeseen. Paloittele hirvenlihan parin sentin kuutioiksi. Laita lihapalat ja ruokaöljy uunipataan, pyöräytä ...