Haku

Etsi reseptejä

Pyttipannu

4 henkilölle 200 Naudanfilee (g) 2 Grillimakkara, lihaisa 100 g 4 Peruna 10 Nakki 100 Keltasipuli (g) 0,1 Merisuola (dl) 1 Mustapippuri, rouhittu (tl) 1 Voi (rkl) Valmistusohjeet: Kuutioi kaikki ainekset ja paista pannulla voissa. ...

Poromakaronilaatikko

3 henkilölle 400 Ruismakaroni (grammaa) 500 Kesäkurpitsa zucchini (grammaa) 150 Sipuli (grammaa) 250 Poronliha (grammaa) 1 Tomaattisose, tomaattipyree, paseerattu tomaatti (dl) Valmistusohjeet: Zucchini, porojauheliha ja sipuli kuulotetaan t. paistetaan oliiviöljyssä n. 10 min. Makaronit keitetään. ...

Sadonkorjuun kermainen bouillabaisse

6 henkilölle 1 Sipuli 0.5 Juuriselleri 2 Porkkana 1 Parsakaali brokkoli 1 Kalaliemikuutio 8 Vesi, vesijohtovesi (dl) 2 Laakerinlehti (kpl) 1 Maustepippuri (tl) 1 Lehtipersilja (dl) 0.25 Sahrami (rkl) 2 Kerma, rasvaa 35 g, kuohukerma ...

Pilsneripihvi

8 henkilölle 1300 Hirvenliha (grammaa) 3 Ruokaöljy (rkl) 1 Sipuli 3.3 Olut i-olut, 1 Maustepippuri (tl) 1 Mineraalisuola (tl) Valmistusohjeet: Lämmitä uuni 250 asteeseen. Paloittele hirvenlihan parin sentin kuutioiksi. Laita lihapalat ja ruokaöljy uunipataan, pyöräytä ...