Haku

Etsi reseptejä

Ahvenfileet tofukastikkeella

4 henkilölle 0,5 pkt Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g) 2 ahventa 3 limeä 1 dl tuoretta ruohosipulia 1 dl tuoretta korianteria 0,5 dl tuoretta lehtipersiljaa pala tuoretta inkivääriä 1 rkl soijakastiketta 0,5 sitruunaa 1 ...

Siiderimarinoidut muikut

8 henkilölle 500 Muikku järvi (g) 2 Siideri, kuiva, 4,7 til% alkoholia (dl) 0.75 Väkiviinaetikka (dl) 1.5 Suola (tl) 1 Rosepippuri, kokonainen (tl) Valmistusohjeet: Sekoita siideri, etikka ja suola keskenään ja murustele joukkoon puoli teelusikallista ...

Yrttisiikaa sipulipedillä

6 henkilölle 1 Siika (kpl) 1 kg 1 Purjosipuli 2 Punasipuli (kpl) 1 Keltasipuli (g) 1 Sitruuna (kpl) 2 Merisuola (rkl) 2 Mustapippuri, rouhittu (tl) 1 Tilli, tuore (rkl) 1 Basilika, tuore (rkl) 2 Rypsiöljy ...

Taivaallinen savukalarullaus

6 henkilölle 150 Pinaatti (grammaa) 1 Sipuli 2 Kananmuna 5 Luomukevytmaito 1,5 % (dl) 1 Sokeri (tl) 2,5 Vehnäjauho (dl) 50 Voi (g) 300 Kirjolohifilee kylmäsavustettu (g) 200 Tuorejuusto rasvaa 30 g (g) 200 Raejuusto ...

Kuhaa makeilla kasviksilla

2 henkilölle 200–300 g kuhaa 2 Porkkanaa 2 Sipulia 3 rkl Ruokosokeria suolaa maun mukaan vastarouhittua mustapippuria 1 sitruunan mehu 100 g voita Valmistusohjeet: 1. Tee kuhasta kaksi filettä, jätä nahka paikalleen. 2. Mausta lihapuoli ...

Ruisskagen

5 henkilölle 5 viipaletta ruisleipää, esim. Real 3 luomukananmunaa 250 g MSC-merkittyjä katkarapuja (vastuullisesti pyydetty) Tuoretta ruohosipulia Tuoretta tilliä valkopippuria 1 dl majoneesia 120 g smetanaa Valmistusohjeet: Sulata katkaravut ja anna ylimääräisen veden valua pois. ...

Pectopahin pasta

4 henkilölle 140 Mauste/suolasilli (g) 400 Pasta (g) 1 Sipuli 1 Kerma, rasvaa 35 g, kuohukerma (dl) 1 Smetana n. 40% rasvaa (dl) 1 Viina kirkas, vodka, gini (tl) 1 Sinappi (tl) 15 Kapris (g) ...